5 leuke SEAC kado-tips onder de € 25,- voor de feestdagen…


Het wordt kouder, de dagen worden korter en ja hoor ze komen er aan…

DE FEESTDAGEN!!!

Altijd heel gezellig maar wat moet je nu toch weer voor kadootjes kopen voor iedereen.

Nou… heb je een duikfreak in huis of ben je er zelf 1 dan heb ik hier 5 SEAC-tips onder de € 25,- om je van je, overigens luxe probleem, af te helpen 🙂 Let’s go…


Afbeeldingsresultaat voor nr 1  De SEAC Drybag

Deze superhandige tas zorgt dat spulletjes waarvan je liever niet wil dat ze nat worden, droog blijven.In verschillende maten, van de 20Liter inhoud waar kleding e.d. in kan ( ook heel handig voor het strand ) tot de kleinste 5 liter voor telefoon & sleutels. Verkrijgbaar in alarming-red en stylish-black, oftewel rood en zwart.


Klik hier voor jou SEAC-dealer!

 


De SEAC Multifunctionele hanger

Deze alleskunner is echt een waardevolle aanvulling voor je duikuitrusting want echt alle spulletjes passen op deze hanger. Voor het beste resultaat heb je er 2 nodig. Je wetsuit kan op de hanger in deze stand.

Voor je BCD, automaat keer je de hanger om.De haak kan dan aan de andere zijde geplaatst ( dit zie je nu niet in de afbeelding )

Klik hier voor jou SEAC-dealer!


Afbeeldingsresultaat voor nr 3 Het SEAC schrijfleitje

Klik aan je BCD, leuk en eenvoudig om iets te noteren wat je wilt onthouden, of gewoon even een berichtje naar je buddy zonder dat je met harde geluiden en woeste gebaren hoeft uit te leggen wat je bedoeld.

Klik hier voor jou SEAC-dealer!


Afbeeldingsresultaat voor nr 4 De SEAC Beach-mat

Duiken in Nederland is echt super! Er zijn vele plaatsen waar  je je duik-skills kunt oefenen of gewoonweg de meest prachtige duifjes kunt maken. Maar voor dat je begint en vooral NA het duiken is het omkleden geblazen achter de auto. Met je natte voeten in de blubber, bibberend van de kou zo snel mogelijk je blote voeten weer in je warme sokken en schoenen krijgen. Afzien dus !! Om dit ongemak een beetje aangenamer te maken is er de SEAC beach-mat. Een kunstof matje wat je zo uitrolt en waar je al je spulletjes inclusief je koude voeten schoon kan houden. En je kunt er natuurlijk ook heerlijk op luieren op het strand of aan de waterkant. Niks bijzonders eigenlijk maar wel heeeeeel handig en een leuk kadootje om te geven en te krijgen…

Klik hier voor jou SEAC-dealer!


Afbeeldingsresultaat voor nr 5 De SEAC K-JACK

check, check,dubbelcheck… je kent het wel. Lekker duiken maar dan toch weer wat vergeten. Weet je wat het meest vergeten wordt? Juist, het duikmes! Misschien wel omdat het moet maar je het eigenlijk nooit ( en gelukkig maar ) nodig hebt. De SEAC K-Jack is een handig back-up duikmesje. Een echte alleskunner en is heel makkelijk te bevestigen aan je BCD ( maakt niet uit van wat voor merk). En nou raad je het al…die BCD vergeet je natuurlijk nooit 🙂 Leuk,handig en echt heel nuttig duik-kadootje.

Klik hier voor jou SEAC-dealer!


Succes! we hopen dat we jou een beetje op weg hebben geholpen.