SEAC Pro 2000 HD Limited EditionSEAC Pro 2000 HD Limited Edition, een stoer vest voor een beste prijs!

De SEAC Pro 2000 HD Limited Edition is een BCD dat aan alle eisen en verwachtingen voldoet, of je nu een beginnende duiker bent of een ervaren instructeur.

Een zeer complete BCD met o.a.

*verstelbaar backframe harnas (voor maximaal draagcomfort)

*Q&S geïntegreerd loodsysteem

*een verstelbare band om de “bladder” meer volume te kunnen geven

*back-trimpockets

*opbergzakken met robuste ritsen

*metalen D-ringen

Al deze extra’s maken dit trimvest echt tot een Limited Edition.

verkrijgbaar in de maten S,M,L & XL.

De SEAC Pro 2000 HD Limited Edition heeft ook nog eens een stoer uiterlijk, is relatief licht in gewicht en heeft een zeer aantrekkelijke prijs van € 389,- 

Let op: De SEAC Pro 2000 HD Limited Edition is alleen verkrijgbaar in de Benelux en bij een selecte groep SEAC dealers: vind jou SEAC dealer


*verstelbaar backframe harnas

De SEAC Pro 2000 HD Limited Edition is uitgerust met een verstelbaar back-frame harnas. Deze functie maakt dat je het trimvest, anders dan reguliere BCD’s, helemaal kan aanpassen aan jouw “lichaamsvormen”.  Je kunt het back-frame, met hieraan de duikfles, als een soort “rugzak” vast trekken op de rug. Dit voorkomt dat de duikfles gaat “rollen” hoe vol of leeg het trimvest ook is. Duiken met een BCD die perfect past geeft echt een andere beleving bij het duiken.


*Q&S geïntegreerd loodsysteem

Het Q&S geïntegreerd loodsysteem, een zeer makkelijk in gebruik klik-klak systeem om de loodpockets in je SEAC trimvest te bevestigen. Het Q&S-systeem heeft zichzelf bij oudere type SEAC BCD’s al bewezen super handig en “hufterproof” te zijn. Door het klik-klak geluid weet je zeker dat de lood-pocket goed gezekerd zit.

 


*een verstelbare band om de “bladder” meer volume te kunnen geven

Dit handige “bandje” op de SEAC Pro 2000 HD Limited Edition maakt dat de bladder ( de luchtkamer van het trimvest ) een groter volume en dus meer drijfkracht kan bereiken. En daardoor kun je zelf bepalen of je het trimvest als volledige Wing zou willen gebruiken.


*back-trimpockets

Deze jongens zorgen voor meer stabiliteit tijdens het duiken. Ze zitten op de rugzijde aan weerskanten van de fles en maken dat er een betere verdeling is tussen het gewicht dat nodig is om te kunnen duiken. In iedere pocket kan  1 tot 1,5 kilo. Meer mag niet want het is niet af te werpen in een noodsituatie. Maar het scheelt dus 2 tot 3 kg in de Q&S-weightpocket. Je “hangt”  dus meer tussen het gewicht in en dat duikt gewoon lekkerder:)


*opbergzakken met robuste ritsen

Handig om b.v. een decoboei of andere items in te bewaren. De robuuste ritsen zorgen ervoor dat je deze ook met dikke handschoenen kunt openen en sluiten.


*metalen D-ringen

Lampen,computers,compas…allemaal items die je echt niet kwijt wilt raken tijdens de duik. Maar ze mogen ook niet hinderen. De metalen D-ringen zijn sterk en betrouwbaar om deze waardevolle spullen aan te bevestigen en te zorgen dat ze dichtbij het lichaam blijven zodat ze niet hinderen.

 


Heb je nog vragen? We horen het graag 🙂

 

 

Dit bericht is geplaatst in BCD . Bookmark de link .