Seac Unica Fullface Snorkelmasker…

 

SEAC Unica Fullfacemask Snorkelmasker


SEAC Unica Snorkelmasker…waarmee je als een vis in het water écht kunt genieten van de onderwaterwereld.

Met dit masker heb je geen gedoe meer met een duikbril en losse snorkel, maar juist het gemak van alles in één. En wat helemaal mooi is: het lijkt net of je niets op je gezicht hebt tijdens het snorkelen.

Het snorkelmasker heeft een polycarbonaat frame en silicone afsluitranden. Hierdoor zit het snorkelmasker comfortabel en wordt er voldoende bescherming en ondersteuning aan het gezicht geboden. De 180 graden brede lens is tevens gemaakt van polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht, zodat je al het moois onder water goed kunt zien. De comfortabele en flexibele hoofdband is verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.

Met het snorkelmasker op kun je tijdens het snorkelen gewoon door de mond en neus blijven ademhalen. Uitgeademde lucht wordt aan de voorkant weggeleid door een systeem waardoor uitademen gemakkelijk en geruisloos gaat. Een apart systeem voor in- en uitademen zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.

Dit unieke systeem vind je alleen bij de SEAC Unica waardoor het ademcomfort met kop en schouders boven zijn “soortgenoten” uitsteekt.
Dus maximaal ademcomfort, geen beslagen glas, een comfortabel gezichtsdeel waar je bijna niets van merkt tijdens het snorkelen en bij het uitademen “verdwijnen” de belletjes gewoon via de bovenkant. Klinkt helemaal perfect, toch?


De SEAC Unica is verkrijgbaar in 2 maten:

S/M is gezicht voor kinderen vanaf 10 jaar en dames met een smal gezicht, L/XL voor volwassenen. Meet je gezicht in de lengte van je kin tot aan je ogen. Is dit meer dan 11.5 centimeter, dan past een L/XL. Is dit tussen de 10 en 11.5 centimeter, dan is een S/M voor jou.


Wil je graag filmen tijdens het snorkelen dan kan dat met de camerahouder voor de GoPro of andere Action-cam.


De felle oranje signaal-kleur van de bovenkant van de snorkel zorgt dat je ook voor mede-watersporters goed zichtbaar bent.

Wel zo veilig!

Ga langs bij een Seac Store waar je daadwerkelijk kunt passen en voor deskundig advies.

Vind HIER jou Seac store

Enjoy!